Specialisaties

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

Ik weet hoe ik wetenschappelijke literatuur moet interpreteren en in de juiste context te zetten. Ik volg een aantal wetenschappelijke gebieden nauw op de voet en van nog meer houd ik me goed op de hoogte. Bij opdrachten hoeft u me niet aan de hand mee te nemen en ik weet wat ik moet vragen.

Visualisatie

Visualisatie

Ik doe dit werk sinds 2004, vanaf 2006 werk ik vrijwel volledig in 3d. Hoewel dat in eerste instantie meer werk lijkt, geeft het mijn klant en mijzelf veel meer flexibiliteit.

Als gevolg van de complexiteit van de opdrachten gebeurt het regelmatig dat er nieuwe inzichten ontstaan, juist door de visualisaties. Het is dan verschrikkelijk fijn te weten dat iets in 3d snel aangepast kan worden zonder dat we helemaal overnieuw hoeven te beginnen. Het werken in 3d geeft mij en mijn klant daarom veel meer flexibiliteit.

Klantgericht

Klant gericht

Een van de dingen die ik van klanten altijd krijg teruggekoppeld is dat ik zeer klantgericht ben. Tijd is geld en mijn werk is niet uw specialiteit. Daarom maak ik het mijn werk u de mogelijkheden te laten zien binnen een gegeven budget. Ik denk mee en weet wat werkt en wat niet zodat u makkelijker beslissingen kunt nemen.